Retourneren & ruilen

Wij vinden een goede service erg belangrijk. Daarom kunnen alle artikelen van Kleine Pom geruild of geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangstdatum. 
Je krijgt in geval van retourneren altijd je geld teruggestort.

Om een artikel retour te sturen moet je de retourzending zo spoedig mogelijk na ontvangst aanmelden bij Kleine Pom (uiterlijk binnen 14 dagen) Vul hiervoor het contactformulier in (via klantenservice). Je ontvang van Kleine Pom vervolgens per e-mail een retournummer, welke je op het retourformulier dient in te vullen.

Om een artikel te retourneren download hier je retourformulier en sluit deze volledig ingevuld bij de zending.
Na ontvangst van de retourzending zal je aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) zsm worden teruggestort op je rekening, of ontvang je de waardebon.

LET OP! De kosten van de retourzending komen voor rekening van de koper.

Wanneer je een artikel wilt omruilen voor een ander artikel, dan kun je ons dit laten weten via het contactformulier te vinden bij Klantenservice. Wij zullen het artikel, indien op voorraad, dan voor je reserveren tot de retour binnen is. Het nieuwe artikel wordt vervolgens kosteloos naar je opgestuurd.


Retouradres:  
Kleine Pom
Barendsestraat 56
2012 VR Haarlem

Belangrijk!
Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze voldoen aan alle onderstaande voorwaarden: 

1. De zending dient voldoende gefrankeerd te zijn. 
2. Het volledig ingevulde retourformulier dient bijgesloten te zijn.
3. De zending dient binnen 14 dagen bij Kleine Pom binnen te zijn. 
4. De artikelen dienen (als hier sprake van is) in originele verpakking retour gestuurd te worden. De verpakking dient compleet en onbeschadigd te zijn. (in geval van verf: ongeopend) 
5. De artikelen dienen onbeschadigd te zijn en geen gebruikssporen te vertonen.

Wanneer de retourzending niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, accepteert Kleine Pom de retourzending niet en zal deze per omgaande teruggezonden worden naar de afzender. Eventuele hieruit voortvloeiende kosten zijn voor rekening van de afzender.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »